Zamena zvučnika na mobilnom telefonu

Najbrži servis | Besplatno preuzimanje i isporuka | Garancija 6 meseci na ugrađeni deo

Očekujete važan poziv, javljate sa ne telefon ali ne čujete dobro svog sagovornika? Uspešno vršimo zamenu zvučnika na mobilnim telefonima. Do problema sa zvučnikom na mobilnom telefonu može doći zbog mehaničkih oštećenja usled pada, ukoliko uđe voda u zvučnik ili prekida konekcije zvučnika sa uređajem. Koji god da je razlog kvara mi ćemo popraviti zvučnik na mobilnom telefonu u najkraćem roku, uspešno servisiramo Samsung mobilne telefone, CAT mobilne telefone, HTC mobilne telefone, ZTE mobilne telefone, MyKi mobilne uređaje.

Mobilni telefon možete doneti u naš servis ili ga poslati kurirskom službom potpuno besplatno. Naši serviseri će uraditi besplatnu procenu.

Naš servis vam omogućuje najlakšu popravku vašeg uređaja i sve to u 3 jednostavna koraka – SERVIS IZ FOTELJE.

Naši servisi se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i na Novom Beogradu. Radno vreme je od 08:00 do 18:00 časova radnim danima i od 09:00 do 15:00 časova subotom u našeg servisa u Zemunu i od 10:00 do 22:00 časa svakog dana u shopping centru Ušće na Novom Beogradu. Kako možete doći do nas pogledajte na KONTAKT STRANICI.

Ukoliko se Vaš telefon nalazi na porpravci u servisu, možete proveriti status popravke vašeg mobilnog telefona popunjavanjem forme na stranici PROVERA NALOGA.

Ukazali su nam svoje poverenje