Mi znamo da naš uspeh leži u uspehu naših klijenata i naš biznis model izgrađen je oko ove filozofije – Begram servisu svi veruju. Naša vizija obezbeđuje osnovu za odluke koje donosimo u dnevnim operacijama i ključnim odlukama koje usmeravaju kompletan biznis.

U servisu više od 10 godina uspešno vršimo popravke i Begram je ovlašćeni Samsung servis mobilnih telefona, Xiaomi mobilnih telefona, Alcatel mobilnih telefona, TCL mobilnih telefona, ZTE mobilnih uređaja, Realme mobilnih telefona. Vršimo servis mobilnih telefona kupljenih kod ovlašćenih prodavaca u Srbiji, a u slučaju oštećenja telefona nudimo vam zamenu displeja, zamene konektora, mikrofona, kamera, zvučnika i svih ostalih delova koji su nefunkcionalni ili oštećeni.

Vizija Begram servisa je da ostane lider u post-marketing i life-cycle servisima za elektronske uređaje kreiranjem integrisanog efikasnog interfejsa koji je okrenut korisnicima. Identifikacija potreba korisnika kao i redirekcija ovih informacija na prave funkcionalne celine naših klijentskih kompanija je jedan od naših primarnih ciljeva.

Ključni cilj Begram servisa je da inteligentno razvija svoj biznis model kako bi korisnicima svojih usluga pružio bolju podršku u ostvarivanju poslovnih rezultata.

Lojalnost i posvećenost ciljevima korisnika naših usluga doprineli su inovativnosti i kreiranju dugotrajnih održivih rešenja koja donose novu vrednost našim partnerskim kompanijama.

Dosta vremena i resursa ulažemo u identifikaciju glavnih izazova sa kojima se suočava industrija da bi na osnovu identifikovanih izazova izašli sa predlogom relevantnih rešenja za tržište na kom radimo.

Begram servis poboljšava efikasnost svojih klijenata preuzimajući brigu o korisnicima njihovih usluga/proizvoda što našim klijentima omogućava da se koncentrišu na osnovnu delatnost.

Popravljamo
sve kvarove

Mi servisiramo Vaš telefon brzo!

6 meseci garancije na ugrađeni deo

Besplatno preuzimanje i isporuka

0

Zadovoljnih korisnika

0

Popravljenih telefona

0

Popravljenih tableta

0

Godina iskustva

Ukazali su nam svoje poverenje