Zamena mikrofona na mobilnom telefonu

Najbrži servis | Besplatno preuzimanje i isporuka | Garancija 6 meseci na ugrađeni deo

Ukoliko vas sagovornik ne čuje dok razgovarate sa njim mobilnim telefonom sigurno je došlo do kvara mikrofona na mobilnom telefonu. Do takve vrste kvarova uglavnom dolazi ukoliko vam se telefon oštetio usled pada, kvašenja ili ako je došlo do prekida konkecije mikrofona sa uređajem. Begram servis mobilnih telefona uspešno popravlja i vrši zamenu svih tipova mikrofona.

Begram servis mobilnih telefona vrši popravke Samsung, HTC, ZTE, CAT, MyKi mobilnih uređaja i TCL televizora i nakon isteka garancije od strane trgovca ili proizvođača.

Mobilni telefon možete doneti u naš servis ili ga poslati kurirskom službom potpuno besplatno. Naši serviseri će uraditi besplatnu procenu.

Naš servis vam omogućuje najlakšu popravku vašeg uređaja i sve to u 3 jednostavna koraka – SERVIS IZ FOTELJE.

Naši servisi se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i na Novom Beogradu. Radno vreme je od 08:00 do 18:00 časova radnim danima i od 09:00 do 15:00 časova subotom u našeg servisa u Zemunu i od 10:00 do 22:00 časa svakog dana u shopping centru Ušće na Novom Beogradu. Kako možete doći do nas pogledajte na KONTAKT STRANICI.

Ukoliko se Vaš telefon nalazi na porpravci u servisu, možete proveriti status popravke vašeg mobilnog telefona popunjavanjem forme na stranici PROVERA NALOGA.

Ukazali su nam svoje poverenje