Zamena kamere na mobilnom telefonu

Najbrži servis | Besplatno preuzimanje i isporuka | Garancija 6 meseci na ugrađeni deo

Korisnici pri kupovini mobilnog uređaja najveću pažnju obraćaju na kvalitet kamere. Pokvarena kamera jednostavno nije nešto što bi korisnici voleli da imaju. Ukoliko vam je potrebna zamena kamere na mobilnom telefonu naši profesionalni serviseri će izvršiti zamenu u kratkom roku i po povoljnim uslovima. Zamenu kamere vršimo za Samsung mobilne telefone, CAT mobilne telefone, HTC mobilne telefone, ZTE mobilne telefone, MyKi mobilne telefone.

Begram je servis za Samsung mobilne telefone, CAT mobilne telefone, HTC mobilne telefone, ZTE mobilne telefone, MyKi mobilne uređaje.

Mobilni telefon možete doneti u naš servis ili ga poslati kurirskom službom potpuno besplatno. Naši serviseri će uraditi besplatnu procenu.

Naš servis vam omogućuje najlakšu popravku vašeg uređaja i sve to u 3 jednostavna koraka – SERVIS IZ FOTELJE.

Naši servisi se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i na Novom Beogradu. Radno vreme je od 08:00 do 18:00 časova radnim danima i od 09:00 do 15:00 časova subotom u našeg servisa u Zemunu i od 10:00 do 22:00 časa svakog dana u shopping centru Ušće na Novom Beogradu. Kako možete doći do nas pogledajte na KONTAKT STRANICI.

Ukoliko se Vaš telefon nalazi na porpravci u servisu, možete proveriti status popravke vašeg mobilnog telefona popunjavanjem forme na stranici PROVERA NALOGA.

Ukazali su nam svoje poverenje