Zamena displeja na mobilnom telefonu

Najbrži servis | Besplatno preuzimanje i isporuka | Garancija 6 meseci na ugrađeni deo

Ekran je postao najosetljiviji deo telefona, sa najvećom površinom i konstantno izložen udarcima i grebanju. Da li vam se desilo da se slika na displeju mobilnog telefona preliva ili su se pojavile linije na njemu, ili vam je mobilni telefon ispao iz džepa i polomili ste displej? Zamena displeja je moguća u našem servisu.

Begram je servis za Samsung mobilne telefone, CAT mobilne telefone, HTC mobilne telefone, ZTE mobilne telefone, MyKi mobilne uređaje.

Mobilni telefon možete doneti u naš servis ili ga poslati kurirskom službom potpuno besplatno. Naši serviseri će uraditi besplatnu procenu.

Naš servis vam omogućuje najlakšu popravku vašeg uređaja i sve to u 3 jednostavna koraka – SERVIS IZ FOTELJE.

Naši servisi se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i na Novom Beogradu. Radno vreme je od 08:00 do 18:00 časova radnim danima i od 09:00 do 15:00 časova subotom u našeg servisa u Zemunu i od 10:00 do 22:00 časa svakog dana u shopping centru Ušće na Novom Beogradu. Kako možete doći do nas pogledajte na KONTAKT STRANICI.

Ukoliko se Vaš telefon nalazi na porpravci u servisu, možete proveriti status popravke vašeg mobilnog telefona popunjavanjem forme na stranici PROVERA NALOGA.

Ukazali su nam svoje poverenje