Zamena baterije na mobilnom telefonu

Najbrži servis | Besplatno preuzimanje i isporuka | Garancija 6 meseci na ugrađeni deo

Osnovna funkcija mobilnih telefona jeste da budu sa nama kada nismo u kući ili kancelariji, ali šta ako vam se baterija brzo isprazni i mobilni telefon samim tim gubi svoju funkciju i namenu. Zamena baterije je glavni uzrok nefunkcionisanja telefona. U Begram servisu menjamo baterije za vaš mobilni telefon.

Begram servis mobilnih telefona vrši popravke Samsung, HTC, ZTE, CAT, MyKi mobilnih uređaja i TCL televizora i nakon isteka garancije od strane trgovca ili proizvođača.

Mobilni telefon možete doneti u naš servis ili ga poslati kurirskom službom potpuno besplatno. Naši serviseri će uraditi besplatnu procenu.

Naš servis vam omogućuje najlakšu popravku vašeg uređaja i sve to u 3 jednostavna koraka – SERVIS IZ FOTELJE.

Naši servisi se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i na Novom Beogradu. Radno vreme je od 08:00 do 18:00 časova radnim danima i od 09:00 do 15:00 časova subotom u našeg servisa u Zemunu i od 10:00 do 22:00 časa svakog dana u shopping centru Ušće na Novom Beogradu. Kako možete doći do nas pogledajte na KONTAKT STRANICI.

Ukoliko se Vaš telefon nalazi na porpravci u servisu, možete proveriti status popravke vašeg mobilnog telefona popunjavanjem forme na stranici PROVERA NALOGA.

Ukazali su nam svoje poverenje