Popravke mobilnih telefona u garanciji

Najbrži servis | Besplatno preuzimanje i isporuka | Garancija 6 meseci na ugrađeni deo

Ukoliko uočite kvar na vašem mobilnom uređaju a on je i dalje u garanciji , nudimo servis vašeg telefona po odličnim uslovima. Prodavac telefona u garanciji snosi trošak popravke, a vi ćete u kratkom vremenskom periodu opet imati telefon kao pre kvara.

Begram servis mobilnih telefona vrši popravke Samsung, HTC, ZTE, CAT, MyKi uređaja i TCL televizora kupljenih kod ovlašćenih prodavaca u Srbiji.

Mobilni telefon možete doneti u naš servis ili ga poslati kurirskom službom potpuno besplatno. Naši serviseri će uraditi besplatnu procenu.

Naš servis vam omogućuje najlakšu popravku vašeg uređaja i sve to u 3 jednostavna koraka – SERVIS IZ FOTELJE.

Naši servisi se nalaze na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i na Novom Beogradu. Radno vreme je od 08:00 do 18:00 časova radnim danima i od 09:00 do 15:00 časova subotom u našeg servisa u Zemunu i od 10:00 do 22:00 časa svakog dana u shopping centru Ušće na Novom Beogradu. Kako možete doći do nas pogledajte na KONTAKT STRANICI.

Ukoliko se Vaš telefon nalazi na porpravci u servisu, možete proveriti status popravke vašeg mobilnog telefona popunjavanjem forme na stranici PROVERA NALOGA.

Ukazali su nam svoje poverenje