Ovlašćeni servis mobilnih telefona

Već dugi niz godina su najveći svetski proizvođači odabrali Begram servis mobilnih telefona kao zvanični servis.

SAMSUNG

Begram je ovlašćeni SAMSUNG servis mobilnih telefona. Jedan od 5 telefona u svetu koji se kupi je iz Samsungovog portfolia što čini Samsung telefone veoma zastupljenim uređajima na inostranom i tržištu Srbije. Samsung telefoni su dobro izgrađeni, imaju odlične performanse i modernog su izgleda.

HTC

HTC kompanija je osnovana 1997. godine kao proizvođač  računara, a nedugo zatim je počeo proizvodnju pametnih telefona.  HTC je proizvođač mobilnih telefona sa sistemom Android i Windows. Mobilni telefoni ovog brenda teže da  kupci imaju pristup najmoćnijim hardverima, platformama, alatima i uslugama.

CAT

Od 2012. godine Catphones Mobile Ltd ima globalnu licencu za telefone i dodatke i njihovi telefoni se prodaju u preko 60 zemalja. Cilj CAT tima je da naprave proizvode koji rade vrhunski, koristite najnovije tehnologije i koji vas neće izneveriti jer su stvoreni za najveće otpore.

ZTE

Kompanija ZTE je u jedna od najprisutnijih na tržištu mobilnih telefona Jedna od karakteristika ovih telefona jesu modeli koji su povoljniji od konkurentskih brendova i nude odličan odnos cene i kvaliteta.

MyKi

MyKi uređaji su specijalno dizajnirani da u svakom trenutku znate lokaciju vašeg deteta. Omogućavaju lak i brz pristup lokaciji preko vaših mobilnih uređaja.

TCL

 TCL televizori se ponose pružanjem značajnih iskustava kobinovanjem dizajna i najnovije tehnologije. TCL omogućava kupcima da uživaju više.

Ukazali su nam svoje poverenje