25


27/05/2015

Zastupnistva

BlackBerry

BlackBerry-jeve softverske i hardverske prozivode širom sveta koriste vladine agencije, proizvođači automobila i industrijska postrojenja ali te aktivnosti često nisu vidljive u javnosti.


BlackBerry limited je Kanadska telekomunikaciona kompanija koja je uglavnom poznata javnosti kao kompanija koja stoji iza BlackBerry smart telefona, ali strucnoj javnosti poznata kao provajder sigurnog i visoko pouzdanog softvera za industrijsku primenu i Mobile Device Management (MDM). BlackBerry-jeve softverske i hardverske prozivode širom sveta koriste vladine agencije, proizvođači automobila i industrijska postrojenja ali te aktivnosti često nisu vidljive u javnosti. Broj aktivnih BlackBerry korisnika povećavao se tokom vremena od 534 hiljada aktivnih korisnika u 2003. godini do 80 miliona u 2013. godini.

 

BES12

Mobility management

 

Vaš komandni i kontrolni centar

BES12 omogućava vam da upravljate uređajima sa iOS, AndroidTM, Windows Phone®, Samsung KNOX i BlackBerry® operativnim sistemom. Sa mogućnostima koje prevazilaze osnovni MDM i kroz najbolju sigurnost u industriji dobijate bogati ekosistem mobilnih rešenja kroz samo jednu instalaciju. BES 12 ima novu, skalabilnu arhitekturu i efektni korisnički interfejs koji konsoliduje Enterprise Mobility Management (EMM) kontrole u jednu funkcionalnu konzolu. Novi permission model daje vam strogu kontrolu nad uređajima, aplikacijama i podacima bilo po osobi ili po grupi.

 

Smanjite troškove

BES12 Cloud rešenje

 

Bez obzira da li ste malo ili srednje preduzeće koje traži rešenje koje obezbeđuje rast efikasne saradnje ili velika kompanija koja traži da proširi fleksibilna, sigurna i efikasna mobilna rešenja na zaposlene, BES12 Cloud može biti mobility management rešenje za Vas.

Možete ga podesiti za samo nekoliko minuta jer koristi web interfejs koji ne zahteva nikakvu lokalnu instalaciju. Takođe, brzo možete omogućiti vašim kolegama mobilni pristup podacima na serverima a troškove možete dodatno smanjiti tako što ćete im omogućiti da aktiviraju i resetuju lozinke na uređajima kao i da zaključaju/obrišu/onesposobe izgubljeni uređaj.

Niska mesečna pretplata eliminiše troškove lokalnog hardvera (instalacija i održavanje), postignite manje troškove, smanjite kompleksnost i osigurajte maksimalnu dostupnost usluge uz pomoć BES12 Cloud rešenja.

 

End-to-End sigurnost

BlackBerry sigurnost je nešto čemu veruje više hiljada kompanija širom sveta. Korišćenjem enkripcije, kontejnerizacije, app-wrapping i BlackBerry secure infrastrukturu, BES12 čuva vaše kritične podatke i na uređaju i u tranzitu.

Sav mobile management saobraćaj prolazi kroz jedan port iz vašeg firewall-a, a kroz BlackBerry-jev svetski priznat Network Operating Center (NOC) sve radi osiguranja vaših podataka od napada. Sa osiguranim okruženjima na iOS, Android i BlackBerry uređajima vaš data saobraćaj se prenosi kroz single port outbound initiated bi-directional secure tunel.

Neki od korisnika BlackBerry sigurnosnih rešenja su:


  • 5 najvećih naftnih kompanija na svetu
  • 10 najboljih advokatskih kancelarija na svetu
  • 16 od 20 vlada iz grupe G20
  • NATO


Od 2011. godine Begram servis d.o.o. i Ingram Micro Mobility rade blisko sa BlackBerry rimovima da obezbede vrhunski distributivni lanac za operatere i rešenja za sve zainteresovane strane. Begram takođe održava treninge za osoblje zaposleno kod operatera i IT menadžere drugih kompanija kako bi im korišćenje BES12 bilo lakše i objašnjeno do detalja.